Planificare Nunta

Cum să alegi rochiile domnișoarelor de onoare?

rochiile domnișoarelor de onoare

Se spune că alegerea rochiei de mireasă este una dintre cele mai dificile decizii pe care o mireasă le poate lua în procesul de planificare a nunții, dar mai ales atunci cand discutăm despre rochiile domnișoarelor de onoare.

Nu știm cine sunt "ei", dar e clar că nu s-au confruntat niciodată cu sarcina monumentală de a se gândi cum să aleagă rochiile domnișoarelor de onoare care să o completeze pe mireasă.

Să recunoaștem - alegerea rochiilor domnișoarelor de onoare pentru echipa ta este destul de dificilă fără a lua în considerare și propriul tău look de mireasă.

Cu siguranță că toate domnișoarel tale de onoare au forme corporale diferite, preferințe de stil și bugete diferite, ceea ce poate face ca alegerea domnișoarelor de onoare să fie o sarcină absolut dificilă.

Pe lângă toate acestea, trebuie de asemenea să-ți dai seama cum poți crea un look coerent pentru petrecerea care să completeze perfect rochia ta de mireasă.

Sună imposibil, nu-i așa? Poate că da, poate că nu. O mulțime de mirese au făcut-o înainte, așa că de ce nu poți și tu?

rochiile domnișoarelor de onoare

Iată cum să alegi rochiile domnișoarelor de onoare care să completeze rochia ta de mireasă.

Ține cont de stilul rochiei tale când alegi rochiile domnișoarelor de onoare

În primul rând, ar trebui să alegi rochiile domnișoarelor de onoare ținând cont de stilul rochiei tale de mireasă.

Dacă rochia ta de mireasă este de inspirație vintage, ar fi super ciudat ca domnișoarele tale de onoare să fie îmbrăcate în rochii la modă cu siluete moderne.

Stilul rochiei tale de mireasă este capricios și romantic?

Ia în considerare îmbrăcarea domnișoarelor de onoare cu țesături fluide și mâneci cu volane.

Dacă stilul tău de nuntă poate fi descris ca fiind îndrăzneț și la modă, ia în considerare echiparea domnișoarelor în rochii nepotrivite, cu texturi diferite sau salopete la modă care întorc capete (într-un mod bun, desigur 😊).

Împărtășiți câteva detalii despre rochie

Pe lângă stilul rochiei de mireasă, nu uita să iei în considerare și detaliile subtile (și poate nu atât de subtile) ale rochiei de mireasă înainte de a alege rochiile domnișoarelor de onoare.

rochiile domnișoarelor de onoare

Dacă vei îmbrăca o rochie de mireasă din dantelă, de exemplu, ar fi absolut superb ca domnișoarelor tale să poarte rochii separate cu topuri din dantelă pentru a completa rochia ta fără a fi prea asortate.

Porți o rochie de mireasă într-o altă culoare decât albul? Cum alegi culorile rochiilor domnișoarelor de onoare?

Asigură-te că culorile rochiilor domnișoarelor de onoare vor completa rochia ta de mireasă colorată pentru un look demn de fotografiat.

De exemplu, dacă rochia ta de mireasă este albastru deschis, ai putea să le echipezi domnișoarelor rochii în diferite nuanțe de albastru pentru un efect ombre care să te facă să te uiți la ele.

Dar nu chiar pentru fiecare detaliu!

Când vine vorba de aranjarea domnișoarelor de onoare, ai grijă să eviți să alegi rochii care să se potrivească prea bine cu detaliile rochiei tale.

La urma urmei, este ziua ta specială. Meriți să furi lumina reflectoarelor, nu-i așa?

Un detaliu care nu ar trebui să fie niciodată împărțit între tine și fetele tale este decolteul. Dacă rochia ta de mireasă are un decolteu sexy, cufundat, asigură-te că alegi un decolteu diferit pentru fetele tale.

Nu vrei să estompezi singurul lucru care îți face rochia de mireasă să iasă în evidență!

Același lucru este valabil și pentru ornamentele de pe rochia ta. Fetele tale nu au nevoie să strălucească dacă rochia ta este deja bling-bling-out la maxim. În calitate de viitoare mireasă, îți dăm permisiunea totală de a acapara toate ornamentele pentru tine 😊

Rochiile domnișoarelor de onoare trebuie să se potrivească întotdeauna cu formalitatea rochiei tale.

Dacă porți o rochie de mireasă de tip bal, echipa ta va arăta nelalocul ei purtând rochii de domnișoară de onoare boho, care sunt mai potrivite pentru o nuntă în stil chic.

Pentru a păstra aceeași formalitate, începe prin a lua în considerare lungimea rochiilor.

Dacă rochia ta de mireasă este mai lungă și voluminoasă, domnișoarele tale de onoare ar trebui să fie îmbrăcate în mod similar și potrivit pentru locul de desfășurare al evenimentului.

Combină aspectul tuturor cu accesorii

În timp ce domnișoarele de onoare nu ar trebui să se asorteze prea mult cu tine, ar trebui totuși să existe cel puțin unul sau două elemente care să unească look-ul tuturor.

Una dintre cele mai simple modalități de a realiza acest lucru este alegerea unui buchet de mireasă care să se potrivească cu rochiile domnișoarelor de onoare.

De exemplu, să spunem că schema de culori a nunții tale este blush și albastru clasic .

Dacă domnișoarele tale de onoare poartă rochii albastre, ai putea să le rogi pe toate (inclusiv pe tine) să aibă buchete de culoare roșie pentru ca ceremonia ta de nuntă să arate coerentă.

Fii creativă

Când vine timpul să alegi rochiile domnișoarelor de onoare, nu-ți fie teamă să te joci cu imprimeuri și texturi unice. Cumpărăturile pentru tine și fetele tale ar trebui să fie un proces distractiv și fără bătaie de cap!

Asigură-te doar că urmezi sfaturile noastre de mai sus și îți poți păstra stilul de mireasă atunci când vei spune în sfârșit "Da".

Îți recomandăm să citești și articolul Ghidul suprem pentru petrecerea burlăcițelor
Pe curând,
Echipa Divine Dress

Posturi Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *