Planificare Nunta

Ghidul suprem pentru petrecerea burlăcițelor

petrecerea burlăcițelor

În timp ce există multe ocazii de a sărbători un cuplu și viața de căsătorie în timpul procesului de planificare a nunții, doar un singur eveniment se concentrează pe celebrarea miresei și numai a miresei: petrecerea burlăcițelor.

Petrecerea burlăcițelor a evoluat foarte mult, de la o cină sau un prânz discret organizat cu o zi înainte de nuntă, la un weekend cu destinații în toată regula, cu costume de baie asortate, chartere cu bărci private și propriile hashtag-uri.

"În mod tradițional, gluma este că petrecerea burlăcițelor este ultima ta noapte de libertate”

Indiferent unde se încadrează sărbătoarea ta ideală, citește mai departe tot ce trebuie să știi dacă iți dorești să organizezi petrecerea burlăcițelor.

În articolul de astăzi îți vom prezenta toate detaliile necesar organizării, de la etichetă la îndrumări de planificare pas cu pas.

Petrecerea Burlăcițelor - Eticheta

Petrecerile burlăcițelor pot fi despre distracție, dar întrebările legate de etichetă tot apar. Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Cine organizează petrecerea burlăcițelor?

petrecerea burlăcițelor

Petrecerea burlăcițelor este în mod tradițional planificată de domnișoara de onoare a miresei, de un mic grup de domnișoare de onoare sau de un mic grup de prietene apropiate, dar nu există reguli prestabilite aici!

Este perfect în regulă dacă mireasa vrea să se ocupe singură de planificare.

Cel mai important lucru de reținut este că o mulțime de opinii se transformă rapid într-un dezastru. Cel mai indicat este ca una sau două persoane să conducă planificarea, iar restul ar trebui să încerce să se lase dus de val pe cât posibil.

Când organizezi petrecere burlăcițelor?

Nu există reguli prestabilite nici aici - diferite anotimpuri sunt mai bune pentru diferite destinații – în general cele mai multe petreceri ale burlăcițelor au loc cu una sau două luni înainte de nuntă.

Când ar trebui să începi să planifici petrecerea burlăcițelor?

În timp ce calendarul de planificare variază în funcție de cât de elaborată va fi petrecerea burlăcițelor, cu trei până la șase luni înainte este o regulă bună de bază.

Acest lucru va oferi timp suficient pentru a înțelege preferințele miresei și ale participantelor, precum și pentru a face toate rezervările necesare.

Este în regulă să o planificați în timpul unui weekend de sărbători?

În timp ce organizarea nunții în timpul unui weekend de sărbătoare poate fi o mișcare controversată, este în general mai acceptată pentru petrecerile burlăcițelor, deoarece evenimentul implică un grup mai mic care este mai intim legat de mireasă.

Dar, deși este frumos pentru grup să nu fie nevoit să își ia o zi de concediu în plus, biletele de avion și hotelurile pot fi mai costisitoare în timpul unui weekend de sărbătoare, așa că va trebui să cântărești prioritățile în consecință atunci când alegi data.

Câte zile ar trebui să dureze o petrecere a burlăcițelor?

Acest lucru depinde în mare măsură de flexibilitatea și de programul miresei și al participantelor selectate de ea.

Petrecerile burlăcițelor pot varia de la o singură noapte epică în oraș până la o aventură de mai multe zile, cu numeroase activități planificate impecabil.

Fiți atenți la așteptări, deoarece nu toată lumea se poate angaja să investească timpul și banii necesari pentru festivități mai lungi.

Ideea este ca toată lumea să se bucure de timpul petrecut împreună și să nu fie zdruncinată de stresul de a se descurca doar pentru a participa.

Cât de implicată ar trebui să fie mireasa în planificare?

Dacă altcineva în afară de mireasă se ocupă de planificarea petrecerii burlăcițelor, ar trebui să obțină din timp contribuția miresei.

Întrebați-o dacă are în minte o anumită destinație și date, precum și activități sau lucruri specifice pe care este interesată să le facă. De acolo, este responsabilitatea ta să iei viziunea miresei și să o aduci la viață.

Adică, câteva întrebări ici și colo sunt în regulă, dar nu stresați mireasa cu organizarea logistica. La urma urmei, ea are o nuntă de planificat!

Cine este invitat la o petrecere a burlăcițelor?

Aceasta este întotdeauna decizia miresei. Unele mirese vor dori ca anumite persoana să participe doar la petrecerea de nuntă, în timp ce altele vor extinde invitația la un cerc mai larg de familie, prieteni și chiar membri ai cercului intim al partenerului lor.

Oricum ar fi, persoanele care sunt invitate la petrecerea burlăcițelor ar trebui să fie invitate și la nuntă, iar genul nu ar trebui să împiedice pe nimeni să facă parte din lista de invitați.

Trebuie să trimiteți invitații formale?

Invitațiile formale nu sunt necesare pentru o petrecere a burlăcițelor.

In general este vorba doar de un simplu e-mail. Nimic prea formal, nimic prea drăguț, doar ceva axat pe logistică și informații generale pentru a avea o idee despre cine poate participa.

Cu toate acestea, după ce detaliile cheie și lista de invitați confirmată sunt stabilite, o invitație electronică mai oficială sau o invitație pe hârtie poate fi lansată pentru a entuziasma grupul să participe.

Cine plătește pentru petrecerea burlăcițelor?

În mod tradițional, fiecare participantă la petrecerea burlăcițelor își plătește propriul drum prin celebrare și, de asemenea, contribuie pentru a acoperi costurile miresei.

Dacă petrecerea burlăcițelor este o singură noapte de cină sau băuturi, este un gest frumos, dar nu este în întregime necesar, să urmați exemplul.

Dacă petrecerea burlăcițelor este o afacere de mai multe zile care necesită sărituri în avion, este mai obișnuit ca mireasa să își plătească singură drumul, mai ales când vine vorba de transport și cazare.

Care este o sumă rezonabilă pentru a cheltui pe o petrecere?

O petrecere rezonabilă depinde în totalitate de perspectivele financiare ale celor prezenți. În cazul în care costul participării provoacă stres, anxietate sau copleșire, costul este prea mare.

Luați în considerare situațiile economice ale tuturor celor care participă și recunoașteți costurile suplimentare de a fi aproape de mireasă - cum ar fi participarea la nuntă și la alte festivități premergătoare nunții, achiziționarea de cadouri și cumpărarea de ținute pentru toate aceste evenimente.

Puteți oricând să reduceți costurile prin simplificarea sau scurtarea itinerariului!

Ar trebui să existe cadouri pentru petrecere?

Deși nu sunt obligatorii în niciun caz, cadourile pentru petrecerea burlăcițelor, cum ar fi pahare, căni, pachete de brățări și ținute personalizate au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani.

Ceva ce vor folosi pe tot parcursul weekend-ului este grozav.

Îți recomandăm să citești și articolul Rochie de mireasă: cum să rochia fără să regreți alegerea?!

Pe curând,

Echipa Divine Dress

Posturi Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *