Rochii De Mireasa

Nuntă: Spunând "Da" pentru a doua oară!

nuntă

Ai mai spus "Da" o dată, dar de data aceasta cu siguranța va fi și mai bine! Esti pregatită pentru a doua nuntă?

După ce ai trecut prin stresul necunoscutului prima dată, o a doua nuntă este o șansă de a ajusta lucrurile exact așa cum ai dorit. Este de asemenea, o șansă de a fi mult mai creativă.

Cea mai bună și perfectă a doua rochie de mireasă poate fi o ocazie mai ușoară de a evita tradiția și de a purta orice te face să te simți cel mai bine.

Fie că îți dorești ceva mai elegant decât ceea ce ai purtat la prima ta nuntă sau fie că dorești să adaugi o notă de culoare atunci când mergi la altar, consideră că aceasta este șansa ta de a-ți îmbrățișa stilul personal.

În acest spirit, în continuare îți listam potențiale opțiuni pentru a doua celebrare a nunții tale, fie că este vorba de o rochie de nunta elegantă, fie de ceva mai casual pentru un eveniment tonic si deiferit.

În timp ce încă mai poți fi stresată cu privire la trimiterea invitațiilor sau dacă poți avea în mod rezonabil primul dans pe o melodie de Harry Styles, de data aceasta, cel puțin rochia ta de nuntă poate fi in teorie o decizie ușoară.

Nuntă: O rochie elegantă cu mâneci lungi

Pentru miresele care se recăsătoresc la mulți ani după primul eveniment, cu siguranța gustul și stilul a trecut prin câteva schimbări serioase. O rochie cu mâneci lungi din colectia Bridal oferă un pic mai multă acoperire și este o opțiune elegantă dacă îți dorești ceva mai matur.

Fie că alegi o siluetă mulată sau ceva cu o fustă ușoară, această opțiune este atemporală.

Doar cu un strop de culoare poți avea rochia perfectă!

nuntă

A doua oară este șansa ta de a fi creativă, așa că de ce să nu adaugi o ușoară notă de culoare la look-ul tău de nuntă.

Opțiunile din colecția Color au un aer de mireasă altfel (crede-ne, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta), chiar daca nu au formalitatea unei rochii tradiționale, albă și clară.

Nuntă sau o petrecere extravagantă?

Dacă renunți la ceremonia tradițională pentru o petrecere extravagantă, optează pentru o rochie care se potrivește cu tematica și decorul evenimentului.

Într-o rochie din colecția Extravaganza te poți simți în continuare mireasă, dar în aceleași timp vei surprinde mai bine atmosfera evenimentului. Vei fi pregătită să intri pe ringul de dans plină de încredere.

Elegantă și simplă

O rochie de nuntă simplă și elegantă nu se demodează niciodată - gândește-te la rochia Narciso Rodriguez a lui Carolyn Bessette-Kennedy, despre care încă se vorbește peste 25 de ani mai târziu.

Această siluetă simplă și elegantă este clasică, confortabilă și are o ușurință elegantă. Îți recomandăm colecția Simple.

Îți recomandăm să citești și articolul Rochie de mireasă: cum să alegi rochia fără să regreți alegerea?!

Pe curând,

Echipa Divine Dress

Posturi Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *