Rochii De Mireasa

Cum să cureți rochia de mireasă?

rochia de mireasă

Ai încercat să-ți cureți rochia de mireasă la domiciliu? Iată tot ce trebuie să știi despre procesul de curățarea!

Ziua nunții tale este cea mai importantă zi din viața ta și, desigur, fiecare mireasă vrea să se simtă specială într-o rochie de mireasă deosebită. Totuși, de-a lungul zilei se pot întâmplă mici incidente, deoarece emoțiile sunt puternice și este ușor să verși mâncare și băutură pe rochia mult dorită.

rochia de mireasă

Spălarea rochiilor de mireasă necesită atenție la detaliu (și, în mod ideal, o husa de spălat încăpătoare), dar se poate realiza dacă țesătura și orice ornamente atașat se pot spăla în siguranță la mașina de spălat sau manual.

Iată ghidul nostru pentru îndepărtarea petelor de pe rochia de mireasă și cele mai bune modalități de a curăța o rochie de mireasă acasă.

Îndepărtarea petelor

Dacă ai observat un semn sau o pată pe rochia de mireasă, există metode pe care le poți aplica chiar în acel moment pentru a o îndepărta.

De exemplu, mai degrabă decât să bagi rochia de mireasă în mașina de spălat, este mult mai eficient să încerci curățarea petelor la fața locului cu un produs eficient.

  • Întotdeauna verifică metoda de curățare încercând-o mai întâi pe o zonă mică - undeva unde nimeni nu o va observa. Dacă funcționează, aplic-o și pe zona pătată.
  • Aplică pe zona afectată și, dacă rochia are mai multe straturi, asigură-te că le separi, astfel încât tot ceea ce aplici pe un strat să nu se infiltreze pe următorul.
  • Nu freca niciodată petele cu soluție, aplică o tapotare ușoară pentru a proteja fibrele. Clătește bine și apoi usca cu un uscător de păr (dacă o lași să se usuce în mod natural ar putea lăsa o pată de apă).
  • Dacă cureți o rochie de mireasă acasă, folosește un detergent delicat, dar eficient.

Nu încerca să speli rochia de mireasă în mașina de spălat decât dacă nu este etichetată ca fiind sigură pentru a face acest lucru.

Pentru a efectua aceasta operațiune în confortul proprie locuințe, vei avea nevoie de:

  • Cada
  • O periuță de dinți
  • Detergent de pete
  • Detergent lichid delicat

Curățarea corsetului

O altă modalitate bună de a curăța rochia de mireasă acasă este de a aborda murdăria și petele de pe corset.

Petele de transpirație sunt deosebit de susceptibile de a se acumula în această zonă, astfel încât ar putea beneficia de o atenție suplimentară.

Întoarce rochia de mireasă pe dos și verifică dacă există semne de pete sau deteriorări.

Dacă sunt prezente urme, folosește o sticlă cu pulverizator și pulverizează pata cu un amestec de detergent și apă, apoi frecă ușor murdăria cu o perie moale pentru a nu deteriora materialul.

Pot spăla rochia de mireasă în mașina de spălat?

rochia de mireasă

Când vine vorba de întrebarea dacă poți spăla o rochie de mireasă în mașina de spălat, este posibil, dar cu două condiții: țesătura să fie compatibilă cu mașina de spălat (ideal ar fi bumbacul sau poliesterul) și să nu existe ornamente care ar putea să se blocheze și să se rupă în mașina de spălat.

Unele ornamente pot fi îndepărtate pentru ați permite să speli rochia într-o stare mai simplă.

Dacă dorești să utilizezi mașina de spălat, este întotdeauna bine să folosești o husă de spălare potrivită pentru spălarea la mașină.

Rochia ta de mireasă este probabil cel mai prețios articol de îmbrăcăminte pe care îl vei deține vreodată, așa că, desigur, vei dori să te asiguri că este întotdeauna în stare excelentă.

Prin utilizarea unei combinații de metode de îndepărtare a petelor și de spălare completă, poți obține rezultate excelente.

Asigura-te că citești eticheta și urmezi cu strictețe instrucțiunile recomandate!

Costul curățării profesionale a rochiei de mireasă

Tariful mediu pentru ca rochia de mireasă sa fie din nou curată poate fi foarte mare. Cifra nu este mică, așa că este ușor de imaginat de ce cineva nu ar vrea să o curețe profesional.

Costul de curățare uscată a rochiei de mireasă în poate varia, așa că ar trebui să compari prețurile de la curățătoriile profesionale locale.

În mod normal, costul va depinde de o serie de factori, inclusiv stilul, înfrumusețarea, țesătura, gradul de pete și dacă rochia trebuie să fie pusă în cutie.

Îți recomandăm să citești și articolul Rochie Revelion: Cum să alegi ținuta perfectă?

Pe curând,

Echipa Divine Dress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *