Rochii De Mireasa

Tendințele de top în materie de rochii de mireasă din 2023

rochii de mireasă

Tendințele principale în materie de rochii de mireasă din 2023, disponibile acum pentru cumpărare online pe Divine Dress.Ne-am uitat la defilările de modă pentru nunți pentru a găsi tendințele pe care trebuie să le cunoști. Iată ce va fi la modă în 2023.

Lista ta de dorințe poate deveni realitate. Săptămâna de modă pentru nunți din New York tocmai s-a încheiat și echipa Divine Dress a acționat rapid pentru a aduce ultimele noutăți despre noile stiluri de rochii de mireasă.

Designeri precum Monique Lhuillier, Amsale, Elie Saab și Galia Lahav au prezentat colecțiile lor în persoană, după mai bine de doi ani de prezentări și defilări virtuale.

Descoperă acum tendințele rochiilor de mireasă din 2023, de la rochii de bal dramatice la rochii de mireasă colorate și decorațiuni luxoase precum barete, pene și volane.

Cumpără acum online rochia ta de mireasă, alege dintre cele cele mai populare stiluri și află cum să le porți la ziua ta specială.

Rochii de mireasă colorate

Dacă există o concluzie din această săptămână de modă pentru nunți, este că designerii de rochii de mireasă iau din nou riscuri.

După câteva sezoane cu colecții numai albe, rochii de mireasă în toate culorile au apărut în mai multe colecții.

Nuanțele pastel, precum albastru deschis și roz deschis sunt o alegere naturală pentru visătoare, în timp ce imprimeurile florale și metalelor puternice sunt perfecte pentru mirese mai curajoase.

Cumpără acum online rochia ta de mireasă colorată, ține restul accesoriilor simple și lasă rochia ta de mireasă să fie protagonista.

Rochii de mireasă cu decorațiuni cu pene

Dacă ești în căutarea unei rochii de mireasă care să fie la fel de moderne și luxoase, ar trebui să iei în considerare una cu detalii din pene.

Penele atrăgătoare pot aduce un plus de eleganță oricărei siluete de rochie de mireasă, de asemenea, aduc un nod festiv și amuzant la atmosfera de sărbătoare a zilei tale.

Cumpără acum online rochia ta de mireasă cu decorațiuni din pene, alege dintre stilurile art-deco sau mini cu pene sau chiar un costum de mireasă cu decorațiuni din pene, o combinație perfectă de structură și textură veselă.

Mănuși

Fani Bridgerton și Gilded Age, aceasta este tendința pentru tine. Mănușile de mireasă, indiferent dacă sunt fără degete, de operă sau lungime de wrist, sunt toate despre romanticism vechi.

Cumpără acum online mănușile tale de mireasă șî asorteazăle cu cele mai in voga modele de rochii de mireasă, alege dintre diferitele tipuri de mănuși și adaugă o straturi de eleganță ținutei tale de ziua nunții.

Capele

Fără voal? Nicio problemă. Dacă voalurile nu sunt pe gustul tău, consideră o rochie de mireasă cu o pelerină în loc.

Acest accesoriu mai puțin obișnuit oferă același efect fotogenic ca un voal, aduce farmecul de pe covorul roșu și poți să o scoți după ceremonie fără a-ți distruge părul.

Unele dintre stilurile noastre preferate au avut dantelă brodată, cristale de stelă inspirate, paiete cascadante și volane dramatice.

Volane

Dacă există vreodată un moment pentru a purta o ținută romantică, ziua nunții este acela. Și nu poate fi mai romantic decât detaliile volanelor.

Mai moi și ușor mai tradiționale decât penele, volanele aduc cantitatea potrivită de veselie oricărei siluete.

Rochiile de bal luxuriante cu volane au fost punctul culminant al mai multor colecții, în timp ce rochiile de sirenă dramatice cu fuste volante au făcut din nou apariție.

Îți recomandăm să citești și articolul O rochie pentru fiecare anotimp!

Pe curând,

Echipa Divine Dress

Posturi Similare

PĂRERI DESPRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *